Βούλα εκτυπώσεις, φυλλαδια, καρτες | PRINTING PLUS


Offset και ψηφιακές εκτυπώσεις

Βούλα Offset εκτυπώσεις, φυλλαδια, καρτες | PRINTING PLUS.

Εκτυπώνουμε και παράγουμε προιόντα όπως αφίσες, φυλλάδια, επαγγελματικές κάρτες, προσκλητήρια, μενού, banner, Rollup, περιοδικά και πολυσέλιδοι εμπορικοί κατάλογοι είναι κάποιες απο τις κατηγορίες.

Εκτυπώνουμε άριστες ποιοτικά ψηφιακές εκτυπώσεις σε επίπεδα επαγγελματικά ψηφιακά πιεστήρια διαστάσεων φύλλου 320mm x 450mm έως και 360mm x 650mm.

Οι παραπάνω διαστάσεις σε ψηφιακές εκτυπώσεις είναι ιδανικές για μικρά τιράζ
(παράδειγμα 100 αφίσες Α3 ή 100 φυλλάδια Α5) γιατί συνδυάζουν γρήγορο χρόνο εκτύπωσης αρίστη ποιότητα εκτύπωσης – χρωμάτων και οικονομική τιμή σε σχέση με το προϊόν.

Offset ψηφιακές εκτυπώσεις

Οι ψηφιακές μας εκτυπώσεις είναι εφάμιλλες της χρωματικής ποιότητας των καλών ποιοτικά εκτυπώσεων offset.
Εκτυπώνουμε επίσης καθημερινά ποιοτικές εκτυπώσεις offset τετράχρωμης εκτύπωσης διαστάσεων 610mm x 860mm έως 700 x 1000mm.

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ OFFSET

Οι εκτυπώσεις offset γίνονται σε χαρτιά της επιλογής σας γραφής, illustration ή velvet, όπως επίσης και χαρτιά superfine και χαρτόνι κουσέ από 300g – 550g
Τυπώνουμε επίσης και όλα τα ειδικά χαρτιά της αγοράς.

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΩΝ

Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται από την εταιρεία μας χωρίς κάποια δική σας χρέωση έως και την μεταφορική της επιλογής σας στην Αθήνα.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ

Για τιμες φυλλαδιων Α5 δείτε ΕΔΩ

Για τιμές φυλλαδίων Α4 δείτε ΕΔΩ

Για τιμές φυλλαδίων Α3 δείτε ΕΔΩ

Για τιμές φυλλαδίων Β4 δείτε ΕΔΩ

Για τιμές φυλλαδίων Β3 δείτε ΕΔΩ

 Βούλα εκτυπώσεις, φυλλαδια, καρτες | PRINTING PLUS

2000 καρτες εκτυπωση μονο με 49 ευρω

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΡΤΕΣ

  • Για τιμές σε επαγγελματικές κάρτες δείτε ΕΔΩ

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Εκτυπώνουμε ψηφιακά, έως και πέντε μετρα με απεριόριστο μήκος μουσαμά καθώς επίσης και υλικά όπως: αυτοκόλλητο βινύλιο, διάτρητο one way vision, διάφανο vinyl, Plexiglas, backlit vinyl φωτεινής επιγραφής, Floor Graphics, καμβά, PVC, K-line, Rollup και banner πανό, πάντα σε τιμές ανταγωνιστικές αναλογα την εργασία, το χρόνο παράδοσης και τα τετραγωνικά μέτρα.

Πιστεύουμε πολύ στην ποιότητα των εκτυπώσεων και την εντύπων που τυπώνουμε, στις λογικές και ανταγωνιστικές τιμές με σύντομο χρόνο παράδοσης σε όλη την Ελλάδα. Στόχος μας είναι να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι και να το αποδεικνύουμε στην πράξη.