Έντυπα, εκτυπώσεις φυλλαδίων εκθέσεων προσφορές


Έντυπα, εκτυπώσεις φυλλαδίων εκθέσεων

Προσφέρουμε οικονομικές τιμές εκτύπωσης φυλλαδίων για εκθέσεις (μονόφυλλα, δίπτυχα, τρίπτυχα). Τυπώνουμε offset και ψηφιακά έγχρωμα έντυπα άμεσα και οικονομικά.

Τιμοκατάλογος προσφορών εντύπων

Νέες μειωμένες τιμές και προσφορές εκτύπωσης εντύπων

 • 5000 φυλλάδια Α5: τιμή από 115 μόνο 88€
 • 5000 φυλλάδια Α4: τιμή από 215 μόνο 154€

Εκτύπωση offset τετράχρωμη δυο όψεων. Χαρτί 135g  illustration. Οι παραπάνω προσφορές και τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν μακέτες και ΦΠΑ

 • Σημαντικές πληροφορίες για την σωστή εκτύπωση PDF αρχείων
  Οι μακέτες με τα έντυπα για να είναι σωστές πρέπει να είναι σε αρχεία .pdf CMYK 300dpi.
  Εάν το σχεδιαστικό πρόγραμμα που φτιάχνεται τα έντυπα είναι το Corel Draw τότε από την καρτέλα PDF settings στην καρτέλα colors σιγουρεύτηκε ότι έχετε επιλέξει την επιλογή CMYK ενώ στην καρτέλα objects να επιλέξετε “Export all text as curves”
  Εάν κλείνετε τα αρχεία σας από indesign από το Menu File επιλέξτε την καρτέλα Adobe PDF Presets και από το αναδυόμενο παράθυρο την καρτέλα Press Quality
  Σε κάθε περίπτωση να έχετε φροντίσει τα τελικά αρχεία που θα μας προωθήσετε για εκτύπωση να έχουν περιμετρικά bleed 3-5mm.

Εφόσον οι μακέτες σας έχουν χρωματιστό φόντο ή εικόνες και θέλετε να ξακρίζουν δίχως να αφήνουν λευκό περιθώριο τότε το φόντο ή η εικόνα θα πρέπει να βγαίνει 3-5mm έξω από τελικό σχήμα της κάρτας ενώ τα κείμενα αντίστοιχα (διευθύνσεις, τηλέφωνα, email, site κλπ) να είναι 3-5mm μέσα από το τελικό σχήμα του folder.

 • Σημαντική πληροφορία για την σωστή αποτύπωση των χρωμάτων:
  Οι μακέτες στις οθόνες των pc φαίνονται πάντα πιο φωτεινές από ότι το πραγματικό αποτέλεσμα στην εκτύπωση offset. Φροντίστε να δίνεται τα ποσοστά των χρωμάτων μετά από χρωματική επιλογή μέσα από τη σκάλα τετραχρωμίας χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα ποσοστά για να έχετε το καλύτερο και σωστό αποτέλεσμα.

Σε κάθε περίπτωση το atelier και οι γραφίστες μας είναι πάντα δίπλα σας για να σας δώσουν την κατάλληλη λύση σε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με το σωστό κλείσιμο των αρχείων ακόμα και από προγράμματα Office (Word, Publisher, PowerPoint, Excel κ.α.)

Παραλαβή αρχείων για εκτύπωση έντυπα, καθημερινά όλο το 24ωρο στο email: print.printingplus@gmail.com