ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΛΑΣΕΡ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΛΑΣΕΡ

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την εκτύπωση στις καλύτερες τιμές της αγοράς για την αρχειοθέτηση και την προώθηση εμπορικών κατάλογων.
Τα κλασέρ μπορούν να έχουν το δικό σας μοναδικό εικαστικό για να αντιπροσωπεύει επάξια τα προϊόντα και την επωνυμία σας και να ξεχωρίζει από άλλα ανταγωνιστικά προϊόντα που πιθανόν να έχει στην βιβλιοθήκη του ο πελάτης σας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΛΑΣΕΡ Τα κλασέρ μπορούν να έχουν το δικό σας μοναδικό εικαστικό για να αντιπροσωπεύει επάξια τα προϊόντα και την επωνυμία σας και να ξεχωρίζει από άλλα ανταγωνιστικά προϊόντα που πιθανόν να έχει στην βιβλιοθήκη του ο πελάτης σας.

Ράχη κλασερ 4cm, 5cm, 6,5cm

Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΛΑΣΕΡ και η εκτύπωση μπορεί να είναι τετράχρωμη στα εξώφυλλα αλλά και μέσα στη «φόδρα» να έχει πλαστικοποίηση matte ή gloss τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά

Κατασκευή κλασέρ. Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την εκτύπωση στις καλύτερες τιμές της αγοράς για την αρχειοθέτηση και την προώθηση εμπορικών κατάλογων.

Αντοχή στο χρόνο και στην καθημερινή χρήση από τους πελάτες σας.
Οι μηχανισμοί που τοποθετούμε είναι σταθεροί και ποιητικοί και μπορούν να είναι με δυο ή τέσσερεις κρίκους ή D.
Η κατασκευή γίνετε από την αρχή με χοντρό χαρτόνι ανθεκτικό και κατάλληλο για το συγκριμένο προϊόν. Το ντύσιμο με τα εκτυπωμένα φύλλα, οι πικμάνσεις, η ράχη και όλα τα τεχνικά σημεία θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
Εμπιστευτείτε μας την κατασκευή του κλασέρ σας στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Παράδειγμα τιμής εκτύπωση και κατασκευή κλασέρ:

  • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΛΑΣΕΡ: 32x26x3,5cm (ανάπτυγμα 32×55,5cm)
  • ΕΚΤΥΠΩΣΗ: τετράχρωμη offset
  • ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ: πλαστικοποίηση gloss εξώφυλλου + φοδράρισμα εσωτερικά
  • ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ: διπλός D

Για πληροφορίες τηλ.: 2102831008, 2102856954 ή μέσω E-mail: print.printingplus@gmail.com