Επαγγελματικες κάρτες τιμή 39 ευρώ 1000 κάρτες προσφορά | PRINTING PLUS


Επαγγελματικες κάρτες τιμή

Εκτύπωση επαγγελματικες κάρτες τιμή από αρχική 59€ τώρα μόνο 39 ευρώ συν ΦΠΑ.

Η προσφορά για εκτυπωση 1000 επαγγελματικών καρτών με 39 ευρώ ισχύει για κάρτες διαστάσεων 5,5×8,5cm ή 5x9cm

Τις επαγγελματικές κάρτες τις τυπώνουμε σε βαρύ χαρτί λευκό velvet 350g άριστης ποιότητας.

Κάρτες τετράγωνες και παραλληλόγραμμες. Τυπωμένες σε χαρτί 350g velvet, εκτυπωση offset.

Επαγγελματικες κάρτες τιμή. Η εκτύπωση των καρτών είναι έγχρωμη – τετράχρωμη offset άριστη ποιοτικά με τύπωμα και στις δύο όψεις της κάρτας.

Για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα στην αντοχή και την αφή των επαγγελματικών καρτών προσφέρουμε στην ίδια τιμή της προσφοράς και πλαστικοποίηση matte δυο όψεων.

Η τιμή εκτύπωσης 1000 επαγγελματικών καρτών αφορά έτοιμα αρχεία.

Αναλάμβανουμε υπεύθυνα το δημιουργικό της κάρτας σας. Ο σχεδιασμός είναι 10,00 ευρώ συν ΦΠΑ η όψη.

εκτυπώσεις printing plus. εκτύπωση Κάρτες επαγγελματικές σε ανταγωνιστικές τιμές

  • Θέλω προσφορά για business cards
  • Σημαντικές πληροφορίες για την σωστη εκτύπωση PDF αρχείωνΟι μακέτες των επαγγελματικών καρτών για να είναι σωστές πρέπει να είναι σε αρχεία .pdf CMYK 300dpi.
    Εάν σχεδιάσετε τις κάρτες σε Corel, από την καρτέλα PDF settings στην καρτέλα colors σιγουρεύτηκε ότι έχετε επιλέξει την επιλογή CMYΚ
Σωστο pdf αρχειο καρτας επαγγελματικης με σημαδια κοπης και ξακρισματα

Το κυανό περίγραμμα είναι ο ωφέλιμος χώρος για όλες τις πληροφορίες της επαγγελματικής κάρτας. Το κυανό με το κόκκινο να έχουν μεταξύ τους απόσταση 3 – 5mm.Το κόκκινο περίγραμμα δείχνει το τελικό σχήμα της κάρτας και το μαύρο περίγραμμα δείχνει μέχρι που θα πρέπει να βγάλουμε το φόντο ή κάποια φωτογραφία που θέλουμε να ξακρίζει δίχως να αφήνει λευκό

Επαγγελματικες κάρτες τιμή

Εφόσον οι business cards έχουν χρωματιστό φόντο ή εικόνες και θέλετε να ξακρίζουν δίχως να αφήνουν λευκό περιθώριο τότε το φόντο ή η εικόνα θα πρέπει να βγαίνει 3-5mm έξω από τελικό σχήμα της κάρτας ενώ τα κείμενα αντίστοιχα (διευθύνσεις, τηλέφωνα, email, site κλπ) να είναι 3-5mm μέσα από το τελικό σχήμα της κάρτας.

  • Σημαντική πληροφορία για την σωστή αποτύπωση των χρωμάτων:

    Οι μακέτες στις οθόνες των pc φαίνονται πάντα πιο φωτεινές από ότι το πραγματικό αποτέλεσμα στην εκτύπωση offset. Φροντίστε να δίνεται τα ποσοστά των χρωμάτων μετά από χρωματική επιλογή μέσα από τη σκάλα τετραχρωμίας χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα ποσοστά για να έχετε το καλύτερο και σωστό αποτέλεσμα.

Σε κάθε περίπτωση το atelier και οι γραφίστες μας είναι πάντα δίπλα σας για να σας δώσουν την κατάλληλη λύση σε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με το σωστό κλείσιμο των αρχείων.

Παραλαβή αρχείων για εκτύπωση καρτών καθημερινά όλο το 24ωρο στο email: print.printingplus@gmail.com
Παράδοση από την έδρα μας σε 3-4 εργάσιμες από την παραλαβή και τον έλεγχο των αρχείων.