κάρτες επαγγελματικές εκτύπωση, 2000 κάρτες τιμή προσφορά 59 ευρω | PRINTING PLUS


κάρτες επαγγελματικές εκτύπωση

κάρτες, εκτυπωση εγχρωμη 2 οψεις και πλαστικοποίηση matte

Εκτύπωση 2000 κάρτες επαγγελματικές προσφορά από αρχική τιμή 79€ τώρα μόνο 59 ευρώ συν ΦΠΑ

 • Η προσφορά για εκτύπωση 2000 καρτων επαγγελματικών με 59 ευρώ ισχύει για κάρτες διαστάσεων 5,5×8,5cm ή 5x9cm
 • Business cards. Τις επαγγελματικές καρτες τις εκτυπώνουμε σε βαρύ χαρτόνι λευκό velvet 350g άριστης ποιότητας.
 • Η εκτύπωση των επαγγελματικών καρτών είναι έγχρωμη – τετράχρωμη άριστη ποιοτικά με εκτύπωση και στις δύο όψεις της επαγγελματικης κάρτας.

Επιπρόσθετα αξίζει να σημειωθεί ότι για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα στην αντοχή και την αφή των επαγγελματικών καρτών προσφέρουμε στην ίδια τιμή της προσφοράς και πλαστικοποίηση matte δυο όψεων.

Η τιμή προσφοράς με 59 ευρώ προ ΦΠΑ εκτύπωσης 2000 επαγγελματικών καρτων ισχύει εφόσον έχετε έτοιμα δικά σας αρχεία.

Εάν δεν έχετε έτοιμες δικές σας μακέτες μπορούμε να αναλάβουμε υπεύθυνα το δημιουργικό της κάρτας σας. Ο σχεδιασμός είναι 10,00 ευρώ συν ΦΠΑ η όψη.

Παραλαβή αρχείων για εκτύπωση καρτών καθημερινά όλο το 24ωρο στο email: print.printingplus@gmail.com

 • κάρτες επαγγελματικές προσφορές

  Σημαντικές πληροφορίες για την σωστη εκτύπωση PDF αρχείων

  Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μακέτες των επαγγελματικών καρτών για να είναι σωστές πρέπει να είναι σε αρχεία .pdf CMYK 300dpi.
  Εάν σχεδιάσετε για παράδειγμα τις κάρτες σας σε Corel DRAW, από την καρτέλα PDF settings στην καρτέλα colors σιγουρεύτηκε ότι έχετε επιλέξει την επιλογή CMYΚ

Σωστο pdf αρχειο καρτας επαγγελματικης με σημαδια κοπης και ξακρισματα

Το κυανό περίγραμμα είναι ο ωφέλιμος χώρος για όλες τις πληροφορίες της επαγγελματικής κάρτας. Το κυανό με το κόκκινο να έχουν μεταξύ τους απόσταση 3 – 5mm. Το κόκκινο περίγραμμα δείχνει το τελικό σχήμα της κάρτας και το μαύρο περίγραμμα δείχνει μέχρι που θα πρέπει να βγάλουμε το φόντο ή κάποια φωτογραφία που θέλουμε να ξακρίζει δίχως να αφήνει λευκό

κάρτες επαγγελματικές εκτύπωση

Εφόσον οι επαγγελματικές κάρτες έχουν χρωματιστό φόντο ή φωτογραφία και θέλετε να ξακρίζουν δίχως να αφήνουν λευκό περιθώριο τότε το φόντο ή η εικόνα θα πρέπει να βγαίνει 3-5mm έξω από τελικό σχήμα της κάρτας ενώ τα κείμενα αντίστοιχα (διευθύνσεις, τηλέφωνα, email, site κλπ) να είναι 3-5mm μέσα από το τελικό σχήμα της κάρτας.

 • Σημαντική πληροφορία για την σωστή αποτύπωση των χρωμάτων:

  Οι μακέτες στις οθόνες των pc φαίνονται πάντα πιο φωτεινές από ότι το πραγματικό αποτέλεσμα στην εκτύπωση offset. Εφόσον  θέλετε τα χρώματα να εκτυπωθούν σωστά φροντίστε να δίνεται τα ποσοστά των χρωμάτων μετά από χρωματική επιλογή μέσα από τη σκάλα τετραχρωμίας χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα ποσοστά. Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη σωστή για να έχετε το καλύτερο και σωστό αποτέλεσμα.

Σε κάθε περίπτωση το atelier και οι γραφίστες μας είναι πάντα δίπλα σας για να σας δώσουν την κατάλληλη λύση σε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με το σωστό κλείσιμο των αρχείων.

Παραλαβή αρχείων για εκτύπωση καρτών καθημερινά όλο το 24ωρο στο email: print.printingplus@gmail.com
Παράδοση από την έδρα μας σε 3-4 εργάσιμες (normal) από την παραλαβή και τον έλεγχο των αρχείων.