Κατασκευές ιστοσελίδων, e-shop | PRINTING PLUS


Κατασκευές ιστοσελίδων σε τιμές προσιτές και ανταγωνιστικές.

Εάν σας ενδιαφέρει να κερδίζετε χρήματα από την σελίδα σας στο internet τότε επικοινωνήστε μαζί μας.

Γνωρίζουμε τους τρόπους και μπορούμε να το κάνουμε στην πράξη.

Διαθέτουμε ομάδα με άριστες γνώσεις design και προγραμματισμού (κώδικα HTML) για την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας έτσι ώστε να είναι εύχρηστη για τους χρήστες στην πλοήγηση και φιλική (SEO Friendly) σε όλες τις μηχανές αναζήτησης (Google, Bing, Yahoo, DuckDuckGo).

Domain name

 • Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Με βάση το γνωμικό που το συναντάμε στον Πλάτωνα και στον Αριστοτέλη, η κάθε αρχή είναι το μισό του όλου.
  Εάν δεν έχετε ακόμη την δική σας ιστοσελίδα, ξεκινάμε σωστά από την αρχή με τη κατάλληλη επιλογή για το καλύτερο όνομα που μπορεί να έχει ο ιστότοπος σας. Φροντίζουμε εμείς για όλα (κατοχύρωση και φιλοξενία του domain name).
 • Η κατάληξη του domain name είναι επίσης πολύ σημαντική. Για παράδειγμα ένα όνομα με κατάληξη .GR στην Ελλάδα έχει ποιό ισχυρό SEO (Search Engine Optimization) για την Google σε πανελλαδικό επίπεδο από ένα όνομα με κατάληξη .com ή .net
 • Η κατοχύρωση του ονόματος για να είναι έγκυρη γίνετε μόνο από πιστοποιημένους καταχωρητές μέσω της EETT (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων).
  Επίσης οι χρήστες του διαδικτύου καταλαβαίνουν άμεσα ότι η επιχείρηση με το συγκεκριμένο domain.GR είναι ελληνική και η συναλλαγή μαζί της πιο εύκολη για πολλούς λόγους.

Mobile Friendly

 • Σήμερα τo κινητό τηλέφωνο Smartphone είναι απαραίτητο εργαλείο τόσο επαγγελματικά όσο και ψυχαγωγικά.
 • Όταν σχεδιάζουμε εμείς μια ιστοσελίδα βασική μερίμνα μας είναι το Site που κατασκευάζουμε να είναι φιλικό σε Smartphone’s και Tablet’s (mobile Friendly) έτσι ώστε ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ να εμφανίζονται σωστά και λειτουργικά σε όλες τις συσκευές (PC, tablets, smartphone’s, iphones, ipads).
 • Η Google για την κατάταξη οργανικά μιας ιστοσελίδας λαμβάνει σοβαρά ως κριτήριο εάν η σελίδα είναι φιλική σε κινητές συσκευές.
 • Ανάλογα τη βελτιστοποίηση της σελίδας (mobile Friendly) ανεβαίνει ή κατεβαίνει θέσεις.

Το να είναι φιλική η σελίδα σας στις κινητές συσκευές είναι για εμάς δέσμευση.

Εμφάνιση ιστοσελίδας

Κατασκευές ιστοσελίδων. Δημιουργούμε με επιτυχία και σε οικονομική τιμή, οποιαδήποτε εμφάνιση, layout (themes custom templates) και μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε τη σωστή και ομαλή λειτουργία του ιστότοπου σας με το πλέον ασφαλές και δημοφιλή CMS WordPress.

Ταχύτητα φόρτωσης ιστοσελίδας

 • Εξασφαλίζουμε τη μέγιστη ταχύτητα σε ελάχιστο χρόνο απόκρισης της ιστοσελίδας τόσο σε desktop όσο και σε όλες τις κινητές συσκευές.
 • Είναι γνωστό σε όλους ότι μια αργή σελίδα εγκαταλείπεται από τους χρήστες πριν ανοίξει. Ο λόγος είναι προφανείς. Κανένας δεν θέλει να περιμένει. Το ίδιο ισχύει και για τις μηχανές αναζήτησης.
 • Μια αργή σε χρόνο φόρτωσης σελίδα «πέφτει» στα οργανικά αποτέλεσμα έναντι άλλων σελίδων που είναι γρήγορες και βελτιστοποιημένες.
 • Εμείς μπορούμε να εγγυηθούμε την άμεση φόρτωση της σελίδας όσες κατηγορίες και υλικό (φωτογραφίες, video) διαθέτουν.

SEO (Search Engine Optimization)

Μετά από συμφωνία και εφόσον θέλετε η ιστοσελίδα σας να έχει σε συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά (keywords) υψηλή κατάταξη οργανικά μπορούμε να αναλάβουμε το SEO (Search Engine Optimization) του web site σας.

 • Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι βελτιστοποιημένες σύμφωνα με τα διεθνή standards που θέτουν οι μηχανές αναζήτησης.
 • Αποτέλεσμα της βελτιστοποίησης είναι η καλύτερη κατάταξη οργανικά έναντι άλλων ανταγωνιστικών σελίδων στους γνωστούς browsers (Chrome, Edge, Firefox, Bing, Opera, Safari).

Ζητήστε προσφορά κατασκευής ιστοσελίδας ..