Πορος, εκτυπώσεις, φυλλαδια, κάρτες | PRINTING PLUS


Offset ψηφιακές εκτυπώσεις

Πορος, τυπώνουμε offset εκτυπώσεις και ψηφιακές εκτυπώσεις σε ανταγωνιστικές τιμές. Προιόντα όπως αφίσες, φυλλάδια, επαγγελματικές κάρτες, προσκλητήρια, περιοδικά και πολυσέλιδοι εμπορικοί καταλόγοι είναι κάποιες απο τις κατηγορίες.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ

Για τιμες φυλλαδιων Α5 δείτε ΕΔΩ

Για τιμές φυλλαδίων Α4 δείτε ΕΔΩ

Για τιμές φυλλαδίων Α3 δείτε ΕΔΩ

Για τιμές φυλλαδίων Β4 δείτε ΕΔΩ

Για τιμές φυλλαδίων Β3 δείτε ΕΔΩ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΡΤΕΣ

Για τιμές σε επαγγελματικές κάρτες δείτε ΕΔΩ

Εκτυπώνουμε άριστες ποιοτικά ψηφιακές εκτυπώσεις σε επίπεδα επαγγελματικά ψηφιακά πιεστήρια διαστάσεων φύλλου 305mm x 457mm έως και 330mm x 487mm.

Οι παραπάνω διαστάσεις σε ψηφιακές εκτυπώσεις είναι ιδανικές για μικρά τιράζ
(παράδειγμα 100 αφίσες Α3 ή 100 φυλλάδια Α5) γιατί συνδυάζουν γρήγορο χρόνο εκτύπωσης αρίστη ποιότητα χρωμάτων και οικονομική τιμή σε σχέση με το προϊόν.

Offset ψηφιακές εκτυπώσεις

Οι ψηφιακές μας εκτυπώσεις είναι εφάμιλλες της χρωματικής ποιότητας των καλών ποιοτικά εκτυπώσεων offset.
Εκτυπώνουμε επίσης καθημερινά ποιοτικές εκτυπώσεις offset τετράχρωμης εκτύπωσης διαστάσεων 610mm x 860mm έως 700 x 1000mm.

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ OFFSET

Οι εκτυπώσεις offset γίνονται σε χαρτιά της επιλογής σας από 80g γραφής και illustration ή velvet, όπως επίσης και χαρτιά superfine και χαρτόνι κουσέ από 300g – 550g
Τυπώνουμε επίσης και όλα τα ειδικά χαρτιά της αγοράς.

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται από την εταιρεία μας χωρίς κάποια δική σας χρέωση έως και την μεταφορική της επιλογής σας στην Αθήνα.

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Εκτυπώνουμε ψηφιακά, έως και πέντε μετρα με απεριόριστο μήκος μουσαμά καθώς επίσης και υλικά όπως:  αυτοκόλλητο βινύλιο, διάτρητο one way vision, διάφανο vinyl, backlit vinyl φωτεινής επιγραφής, Floor Graphics, καμβά, PVC, K-line και Rollup banner πάντα σε τιμές ανταγωνιστικές αναλογα την εργασία, το χρόνο παράδοσης και τα τετραγωνικά μέτρα.

Πιστεύουμε πολύ στην ποιότητα των εκτυπώσεων και την εντύπων που τυπώνουμε, στις λογικές και ανταγωνιστικές τιμές με σύντομο χρόνο παράδοσης. Στόχος μας είναι να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι και να το αποδεικνύουμε στην πράξη.